Sila lah klik di sini....

Sunday, July 4, 2010

Cloth diapers sale!!!

Posted by reen at 8:05 PM
Cloth diapers AM Baby arrived again :). and again..im going to do sale for this stock since my hubby bising satu bilik penuh dengan kotak-kotak CD ku...hmm,nie lah akibatnya bila nak order stock tak inform hubby ku dulu...bila stock datang jer..rupa-rupanya penuh satu bilik..

So untuk men'clear' kan sikit kotak dalam bilik tu ( nasibla bilik tu dijadikan stor aku ..dah ada kedai maya jer) i'll make a sale...

Cloth diapers AM Baby tak kira la button ke velcro ker,warna apa pun semua di jual dengan harga RM30 sahaja....di ulang RM30 sahaja

Pembelian 5 keping CD di sale dengan harga RM130 sahaja (anda jimat RM20 hinggit daripada beli 4 keping atau 3 keping atau 2 keping sahaja).

Pembelian 10 keping CD saya dengan rela hati buat sale pada harga RM 260 sahaja...( anda jimat RM 40 hinggit daripada membeli 9,8,7,6 keping sahaja)

Pembelian berbaloi2 iaitu 15 kpg,,,special price utk anda!! RM 360 sahaja....wah,anda jimat RM90 daripada membeli kurang daripada itu....

ayuh,cepat..sebelum stock habis

0 comments:

Post a Comment

 

Pamper Your Baby Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez