Sila lah klik di sini....

Thursday, February 17, 2011

Clearance sales for Insert

Posted by reen at 10:06 PM 0 comments

I have a box of insert to clear out...hurry up ...only RM4 sekeping..

3 layer insert ,white color with a good quality...

Monday, February 14, 2011

Muna Asy Syifa Herbs

Posted by reen at 5:45 PM 0 comments


Salam All,

Saya baru menjadi pengedar utk produk muna Asy syifa..Produk nie sangat baik utk kesihatan. saya mengambil langkah utk menjadi pengedar produk ini memandangkan keberkesanan produk ini dan juga kerana produk nie dihasilkan 100% dari herba asli.




Wednesday, February 9, 2011

Clearance stock for Blue Monkey cloth diapers

Posted by reen at 10:59 PM 0 comments
Stock Cleared....thanks to all buyer....

Good news all, saya nak clear kan stock utk blue monkey cloth diapers pulak..jenama babyland juga...harga masih sama sama seperti clearance sebelum nie..RM18 jer....sangat murah..

cepat order sebelum terlambat....blue monkey dalam stock saya cuma ada lagi 12 keping...

Sunday, January 16, 2011

Clearance Sales...cloth diapers Babyland corak spongebob

Posted by reen at 6:40 AM 1 comments
Hi All,

Stock Clear !!!! thanks kepada semua yg membeli,terima kasih atas sokongan anda ...



Saya nak buat clearance sales utk cloth diapers jenama Babyland.

Harga runtuh giler...sapa cepat dia dapat....cuma ada 9 keping jer lagi . Corak Spongebob nie cuma dijual dengan harga RM18 sahaja....Hurry up!!!

Sunday, November 21, 2010

Kasut baby dikait yg cute...

Posted by reen at 7:32 PM 0 comments
Hi All,
Last call before my due date anak kedua ku....kasut baby yg dikait with love...
sangat cute...free size, sesuai utk newborn sampai setahun.....Harga murah..RM 20 sahaja termasuk pos....




Monday, November 1, 2010

Tempahan Tilam Kekabu Ditutup Sementara Waktu

Posted by reen at 11:53 PM 0 comments
Mommies and daddies,

Saya terpaksa minta maaf bebanyak kepada mommies and daddies yang nak tempah tilam kekabu. Saya menutup tempahan untuk sementara waktu kerana saya tgh tunggu due date nak lahirkan adik amira... Due to my condition yg dah tak larat nak menjahit, saya terpaksa tutup tempahan sementara waktu...Tempahan akan dibuka semula selepas saya beranak....

Maaf ya kepada semua yang nak order tilam kekabu....

Monday, August 23, 2010

Raya Sale !!!

Posted by reen at 9:01 PM 0 comments

click to create your own


Baby Tight....Harga paling runtuh dalam pasaran...bandingkan harga kami dah insyallah anda tak akan jumpa di tempat lain yang lebih murah... untuk code sila refer ke post sebelum ini (babytight clearance)..

untuk cloth diapers, harga runtuh giler-giler...Cuma RM24 utk sekeping CD beserta 2 keping insert. Kualiti cloth diapers yang terjamin....

 

Pamper Your Baby Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez