Sila lah klik di sini....

Wednesday, December 30, 2009

Posted by reen at 7:10 PM 0 comments

Monday, December 28, 2009

Final Year End Sale

Posted by reen at 8:14 PM 0 comments
im about to close my account for this year...but it still didnot meet my target...so,,the good news is...im going to do Year End Sale......YES!!


babyland cloth diapers ....sale up to 26%. Normal price is RM 39.00. Now you can have it at RM 29...Hurry up..order and grab it now while stock last.

Thursday, December 17, 2009

Model wearing baby tight

Posted by reen at 6:55 AM 0 comments
hi mommies...ramai yang tanya saya macam mana sebenarnya rupa baby tight ni...luckily my niece-afrina batrisyia datang rumah...so,she become the victim untuk peragakan baby tight nie...have a look...hope you like it...

Wednesday, December 9, 2009

Baby tight

Posted by reen at 11:39 PM 0 comments

Hi Mommies....more colourful brands added to my blog...here you go...baby tight...
ada berbagai corak dan warna untuk dipilih...
Setiap satu dijual dengan harga RM 18.00 sahaja



Saiz yg ada

0-6months
6-12 months
12-18 months
18 -20 months


Have a better look on design..tarrra...












Tuesday, December 8, 2009

AM Baby cloth diaper

Posted by reen at 10:51 PM 0 comments

Nie la AM Baby cloth diapers...ada yg jenis button dan yg jenis velcro..harga sama jer RM48.00

Thursday, December 3, 2009

Sistem KUTU

Posted by reen at 9:28 PM 0 comments
Mommies....stock baru cloth diapers saya dijangka sampai awal tahun..dengar macam lama lagi..sebenarnya cuma tinggal berapa hari jer lagi...more colourfull CD.
Sesiapa yang berminat untuk booking CD yang akan sampai dipersilakan...

Dan, saya juga akan membuat sistem kutu untuk memastikan semua yang berminat memiliki CD mampu merealisasikannya...
Sistem kutu ini dibuat untuk menggalakkan ibu-ibu ber"cloth diaper".
Saya akan membuka group untuk 5 orang..

Syarat penyertaan tak susah :-
Hantarkan kepada saya
1- Salinan i/c anda dan suami/isteri
2- Alamat rumah dan phone number
3- Alamat majikan anda dan suami/isteri
4- Penjamin -tak kisahlah kawan atau saudara.
5- Pilihan warna dan kod program


Email kan kepada saya semua yang diatas..dan boleh start berkutu...


Program AM Baby Mix
3 keping AM Baby CD Velcro + 3 keping AM baby CD button = 6 keping CD
Bayaran bulanan selama 5 bulan = RM 60.00

Anda akan menerima 3 keping AM Baby CD velcro dan 3 keping AM Baby CD button yang bernilai RM288.00 + kos penghantaran RM 10.00 = RM 298.00.
5 orang akan bermain untuk program ini..Jadi setiap bulan anda perlu bayar kepada saya sebanyak RM 60.00 sahaja.

Program AM Baby Button
6 keping AM Baby CD button
Bayaran bulanan selama 5 bulan = RM 60.00

Anda akan menerima 6 keping AM Baby CD button yang bernilai RM 288 + kos penghanraran RM 10.00 = RM 298.00

Program AM Baby Velcro
6 keping AM Baby CD Velcro
Bayaran bulanan selama 5 bulan = RM 60.00

Anda akan menerima 6 keping AM Baby CD velcro yang bernilai RM 288 + kos penghantaran RM 10.00 = RM 298.00

Hurry up....email kan kepada saya...
 

Pamper Your Baby Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez