Sila lah klik di sini....

Sunday, November 21, 2010

Kasut baby dikait yg cute...

Posted by reen at 7:32 PM 0 comments
Hi All,
Last call before my due date anak kedua ku....kasut baby yg dikait with love...
sangat cute...free size, sesuai utk newborn sampai setahun.....Harga murah..RM 20 sahaja termasuk pos....




Monday, November 1, 2010

Tempahan Tilam Kekabu Ditutup Sementara Waktu

Posted by reen at 11:53 PM 0 comments
Mommies and daddies,

Saya terpaksa minta maaf bebanyak kepada mommies and daddies yang nak tempah tilam kekabu. Saya menutup tempahan untuk sementara waktu kerana saya tgh tunggu due date nak lahirkan adik amira... Due to my condition yg dah tak larat nak menjahit, saya terpaksa tutup tempahan sementara waktu...Tempahan akan dibuka semula selepas saya beranak....

Maaf ya kepada semua yang nak order tilam kekabu....

Monday, August 23, 2010

Raya Sale !!!

Posted by reen at 9:01 PM 0 comments

click to create your own


Baby Tight....Harga paling runtuh dalam pasaran...bandingkan harga kami dah insyallah anda tak akan jumpa di tempat lain yang lebih murah... untuk code sila refer ke post sebelum ini (babytight clearance)..

untuk cloth diapers, harga runtuh giler-giler...Cuma RM24 utk sekeping CD beserta 2 keping insert. Kualiti cloth diapers yang terjamin....

Sunday, July 4, 2010

Cloth diapers sale!!!

Posted by reen at 8:05 PM 0 comments
Cloth diapers AM Baby arrived again :). and again..im going to do sale for this stock since my hubby bising satu bilik penuh dengan kotak-kotak CD ku...hmm,nie lah akibatnya bila nak order stock tak inform hubby ku dulu...bila stock datang jer..rupa-rupanya penuh satu bilik..

So untuk men'clear' kan sikit kotak dalam bilik tu ( nasibla bilik tu dijadikan stor aku ..dah ada kedai maya jer) i'll make a sale...

Cloth diapers AM Baby tak kira la button ke velcro ker,warna apa pun semua di jual dengan harga RM30 sahaja....di ulang RM30 sahaja

Pembelian 5 keping CD di sale dengan harga RM130 sahaja (anda jimat RM20 hinggit daripada beli 4 keping atau 3 keping atau 2 keping sahaja).

Pembelian 10 keping CD saya dengan rela hati buat sale pada harga RM 260 sahaja...( anda jimat RM 40 hinggit daripada membeli 9,8,7,6 keping sahaja)

Pembelian berbaloi2 iaitu 15 kpg,,,special price utk anda!! RM 360 sahaja....wah,anda jimat RM90 daripada membeli kurang daripada itu....

ayuh,cepat..sebelum stock habis

Monday, May 17, 2010

Sorry for being away.....

Posted by reen at 7:46 PM 0 comments
Salam All,

Saya meminta berbanyak-banyak maaf kepada semua pelanggan setia yg sangat saya hormati dan hargai kerana tidak dapat menjalankan perniagaan saya sejak sebulan yang lalu.
So many thing happens dan kedai online saya tidak beroperasi...
But, im back on action now.....sapa-sapa yang nak order barang boleh berbuat demikian....
Sekali lagi saya mengucapkan berbanyak terima kasih di atas support anda semua untuk Pamper Your Baby shop....

-Azreen-

Saturday, February 27, 2010

Babytight Clearance Sale

Posted by reen at 2:01 AM 0 comments
Hi All,

Clearance stock for baby tight...harga runtuh gila-gila...cepat dapatkan sebelum kehabisan stock....promosi berlangsung sehingga stock habis..(stock ada 1000 pieces).Nak masuk barang lain pulak,ruang umah dah penuh nie.
satu set mengandungi 3 keping cuma RM 28.00.


Saiz


newborn - 6 month
6 - 12 months
12-18 months
18-24 months

AJ 01 cuma tinggal saiz 0-6 months, AJ 02 dah habis



AJ 06 dah habis!!!



AJ 07 cuma tinggal size 6-12 months, AJ 08 tinggal 12-18 months sahaja dan AJ 09 dah habis!!

AJ11 dah habis semua saiz...

Wednesday, February 24, 2010

AM Baby

Posted by reen at 11:28 PM 0 comments
Hi All,
AM BABY cloth diapers is restock..and the stock is available now with more colourful CD to grab...semua colour ada jenis valcro dan button...sila lah buat pilihan....

Promosi sempena restock....pembelian melebihi RM350.00 akan diberi hadiah misteri percuma....tunggu, ada lagi....kos penghantaran juga akan dibuat secara percuma...
ada lagi ....anda juga akan diberi potongan 5 % untuk pembelian mana2 barangan dari kedai pamperyour baby....

Selamat berbelanja...save ur baby bum, save environment and help to save your pocket !!!


Button style




Velcro Style
AM baby cloth diapers
RM 48.00



Sunday, February 7, 2010

New Arrival

Posted by reen at 11:49 PM 0 comments
New Arrival
Legging dengan cartoon di bontot baby..so cute...Hurry up momies to grab this..

Code LG 001
Colour : Please refer to picture
Price : RM 18
Size :
80
90
95
Posted by reen at 11:45 PM 0 comments
Minnie Mouse Legging
Code : LG 003
Colour : Dark Pink
Price : RM15
Size :
S (38 cm) = 6-12 months
M (45 cm) = 12-18 months
L (47 cm) = 18 -24 months

Wednesday, January 20, 2010

New Style Babyland Cloth Diapers

Posted by reen at 12:03 AM 0 comments
Mommies...do u having a problem with your cloth diapers shifting down...bahagian tepi cloth diaper terkeluar dan terturun kebawah...dengan new style babyland cloth diapers ini,anda tak lagi mengalami masalah ini.New Style babyland cloth diapers nie ditambah dengan button extra di bahagian pingang...jadi..bahagian tepi cd tak lagi terkeluar atau terturun ke bawah..have a better look dari this picture.


Stock akan sampai awal bulan february..place your order now,and pay 30% of the price...once the stock arrive..quickly,i'll ship it out to ur doorstep.

Promosi pegenalan RM30 only
 

Pamper Your Baby Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez